Dutsch Security

Stap 3: Controle

Er vindt een controle plaats of de getroffen maatregelen en procedures het gewenste effect hebben. Houdt iedereen zich aan het veiligheidsbeleid? Werken de maatregelen en procedures?

Om het beleid te controleren voert Dutsch Security Interne Security- en Safetyaudits uit. Alle getroffen veiligheidsmaatregelen worden hierbij systematisch en gestructureerd doorgelicht.

Het doel is om vast te stellen of uw beleid overeenkomt met het risicoprofiel, zoals deze is opgesteld bij het ontwerp. Daarnaast wordt vastgesteld of de maatregelen, opgesteld bij uitvoering, zijn geïmplementeerd en of het beoogde effect wordt behaald.


Interesse? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Bel mij terug

Vul hieronder uw telefoongegevens in, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug. (Kijk voor ons e-mailadres onder "contact".)


Bel mij!

De Veiligheidspeld

De veiligheidspeld als teken voor integrale beveiliging. Van oorsprong een speld met vlijmscherpe punt. Een speld bedoeld om bijvoorbeeld een luier van een baby vast te zetten. Om verwondingen te voorkomen is er een beveiliging bedacht. Vanaf jonge leeftijd leert de mens hoe deze beveiliging werkt. En door een juist gebruik van zowel speld als beveiliging, verdient de speld het "predicaat" veilig. De veiligheidspeld!

Contact

Dutsch Security
Aviatik 21
3769 JK Soesterberg
06-29279445
info at dutsch-security.nl
www.dutsch-security.nl
KvK 53217292