Dutsch Security

Stap 1: Ontwerp

Risico-analyse

Een risico-analyse geeft inzicht in de zwakke punten van uw bedrijf of woning. U kunt vanaf de bouwplannen tot aan een volledig functionerend bedrijf een analyse laten uitvoeren. Ook kunt u nieuwe of bestaande processen laten analyseren. Een bestaand beleid analyseren kan bijvoorbeeld wanneer de organisatie veranderd is, als toetsing of wanneer er een incident heeft plaatsgevonden.

Aan de hand van de risico-analyse kan het beleid worden vastgesteld of bijgesteld. Op basis van dit beleid kunt u de gewenste en noodzakelijke beveiligingsmaatregelen treffen. Hierdoor komt u tot een verantwoorde bedrijfsvoering, waarbij de veiligheid van mensen en de continuïteit van de organisatie voorop staan. Omdat de omgeving verandert, raden wij u aan om regelmatig de risico's omtrent veiligheid na te gaan.

De risico-analyse bestaat uit vier verschillende aspecten:

1.     

Veiligheid van personen, materie en gebouwen
Beveiliging, bewaking en beschutting.

2.     

Veiligheid van informatie en intellectuele eigendommen
Het voorkomen dat informatie wordt verminkt, vernietigd of ontvreemd.

3.     

Veiligheid van mensen
Arbeidsomstandigheden, gezondheid en welzijn.

4.     

Collectieve veiligheid
Afspraken met derden, zoals gemeenten, politie, brandweer, verzekeringsbedrijven en andere organisaties.

 

Beleid
Voor het integraal beleid worden de strategie, tactiek en operationele plannen op het gewenste veiligheidsniveau vastgelegd. Hierin staat concreet hoe de veiligheid gewaarborgd kan worden. Als het beleid is opgesteld kunt u het uitvoeren binnen uw bedrijf.

Strategie

Wat zijn de risico's?

Tactiek

Op welke manier en tegen welke kosten verhogen we de veiligheid?

Operationeel

Wat is het actieplan? Welke middelen zetten we in?

Bel mij terug

Vul hieronder uw telefoongegevens in, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug. (Kijk voor ons e-mailadres onder "contact".)


Bel mij!

De Veiligheidspeld

De veiligheidspeld als teken voor integrale beveiliging. Van oorsprong een speld met vlijmscherpe punt. Een speld bedoeld om bijvoorbeeld een luier van een baby vast te zetten. Om verwondingen te voorkomen is er een beveiliging bedacht. Vanaf jonge leeftijd leert de mens hoe deze beveiliging werkt. En door een juist gebruik van zowel speld als beveiliging, verdient de speld het "predicaat" veilig. De veiligheidspeld!

Contact

Dutsch Security
Aviatik 21
3769 JK Soesterberg
06-29279445
info at dutsch-security.nl
www.dutsch-security.nl
KvK 53217292