Dutsch Security

Audit en BORG-certificering

Pre-audit & Certificeringsondersteuning!

Een beveiligingsorganisatie of recherchebureau dient in het bezit te zijn van een BORG-certificering. Voorafgaand aan de BORG-certificering vindt er een audit plaats. De auditor kijkt of uw veiligheidssystemen en processen aan de gestelde eisen voldoen. Hij vinkt een checklist af en er is daarbij nauwelijks ruimte voor discussie.

Dutsch Security kan u ondersteunen door vooraf een pre-audit uit te voeren. Hierbij worden alle punten van de officiële audit doorlopen. U krijgt een rapport waarin staat op welke punten u actie dient te ondernemen en welke actie daarbij het beste is. Zo kunt u de nodige maatregelen treffen en bent u goed voorbereid op het bezoek van de auditor.

Bel mij terug

Vul hieronder uw telefoongegevens in, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug. (Kijk voor ons e-mailadres onder "contact".)


Bel mij!

De Veiligheidspeld

De veiligheidspeld als teken voor integrale beveiliging. Van oorsprong een speld met vlijmscherpe punt. Een speld bedoeld om bijvoorbeeld een luier van een baby vast te zetten. Om verwondingen te voorkomen is er een beveiliging bedacht. Vanaf jonge leeftijd leert de mens hoe deze beveiliging werkt. En door een juist gebruik van zowel speld als beveiliging, verdient de speld het "predicaat" veilig. De veiligheidspeld!

Contact

Dutsch Security
Aviatik 21
3769 JK Soesterberg
06-29279445
info at dutsch-security.nl
www.dutsch-security.nl
KvK 53217292