Dutsch Security

Audit

Een audit wordt vaak uitgevoerd voorafgaand aan certificering. Daarmee kan worden aangetoond, dat uw veiligheidssystemen en processen aan gestelde eisen voldoen. Dutsch Security gebruikt vanwege de lading van het woord Audit, waar vaak met enig voorbehoud tegenaan wordt gekeken, het woord Survey. De uitkomsten zijn hetzelfde, maar de uivoering verschilt. De Survey gaat uit van vraag en wederhoor en gebruikt het systeem van enquete. Een audit daarentegen is vaak een kwestie van vragen en afvinken, waarbij zelden grijsgebieden mogelijk zijn.

Bel mij terug

Vul hieronder uw telefoongegevens in, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug. (Kijk voor ons e-mailadres onder "contact".)


Bel mij!

De Veiligheidspeld

De veiligheidspeld als teken voor integrale beveiliging. Van oorsprong een speld met vlijmscherpe punt. Een speld bedoeld om bijvoorbeeld een luier van een baby vast te zetten. Om verwondingen te voorkomen is er een beveiliging bedacht. Vanaf jonge leeftijd leert de mens hoe deze beveiliging werkt. En door een juist gebruik van zowel speld als beveiliging, verdient de speld het "predicaat" veilig. De veiligheidspeld!

Contact

Dutsch Security
Aviatik 21
3769 JK Soesterberg
06-29279445
info at dutsch-security.nl
www.dutsch-security.nl
KvK 53217292